Trgovina, ki ji lahko popolnoma zaupate! Največja izbira po najboljših cenah!

E. Leclerc se obvezuje, da vam vsak dan v letu zagotavlja nizke cene in vam za kateri koli izdelek, kupljen v trgovini E. Leclerc, povrne ugotovljeno razliko med plačano neto ceno in ceno, ki je navedena za identični izdelek v prodaji v drugi maloprodajni trgovini v Sloveniji.

2234740167_5c84aff024-300x200Logo_Leclerc1-300x181
Oglejte si rudnik.si na večjem zemljevidu.
Kontakti:Rudnidis d.o.o.
p.p. 516
1001 Ljubljanatel: +386 1 42 04 100
fax: +386 1 42 04 150

Tel. za potrošnike:
01 420 42 67

info@rudnidis.si

http://www.e-leclerc.si/

Delovni čas:

ponedeljek 8.30 – 21.00
torek 8.30 – 21.00
sreda 8.30 – 21.00
četrtek 8.30 – 21.00
petek 8.30 – 21.00
sobota 8:00 – 21.00
nedelja 9.00 – 15.00
Seznam trgovin: 

odatne usluge, ki vam jih nudi trgovski center E.Leclerc

 1. Povračilo razlike v ceni, če se cena izdelka zviša
  V obliki bona (nakazanega na vašo kartico zvestobe E.Leclerc) povrnemo razliko v neto ceni za vsak izdelek iz programa malih in velikih gospodinjskih aparatov, foto programa, programa avdio in video tehnike, programa telefonije in informatike, če ga v 15 dneh od dneva zaključka naše akcije kupite v naši trgovini po višji ceni, kot je veljala v času akcije.
 2. Povračilo razlike v ceni v primeru napačne cene
  V obliki bona (nakazanega na vašo kartico zvestobe E.Leclerc) ali v gotovini povrnemo razliko v ceni za vsak izdelek v naši trgovini, če se izkaže, da je ob nakupu cena na blagajni višja od cene, objavljene na prodajni polici.
 3. Vračilo izdelka
  V naši trgovini vam omogočamo takojšnje vračilo brezhibnega blaga. Kupnino vam povrnemo v obliki dobropisa. Vračilo je možno pod naslednjimi pogoji:

  • Vračilo je možno v osmih (8) dneh od dneva nakupa s predložitvijo računa, iz katerega je razviden datum nakupa izdelka. Ne velja za izdelke svežega programa in za izdelke kupljene na razprodaji.
  • Nazaj jemljemo le blago, ki je brezhibno in nepoškodovano, tako kot je bilo ob nakupu in ga kot takega lahko damo ponovno v prodajo .
  • V kolikor je blago ob nakupu v embalaži, mora biti le-ta brezhibna, t.j. nepoškodovana, in originalno zaprta. Izdelek ne sme biti vzet iz embalaže, morebitne etikete ali pečati, ki so del embalaže oz. embalažo zapirajo, pa morajo biti nepoškodovani.
  • V kolikor je blago ob nakupu opremljeno z eno ali več etiketami ter s spremnimi dokumenti, mora biti blago tudi ob vračilu opremljeno z njimi.
  • Vračilo spodnjega perila ni možno.
  • Vračilo tiskovin (revije, časopisi ipd.) in knjig ni možno.
  • Zaradi pojava piratstva je vračilo avdio, video in digitalnih nosilcev zvoka in slike ter računalniških iger (npr. PC, Playstation, Xbox, Nintendo ipd.) možno le, če so zaviti v originalno in nepoškodovano folijo ter v skladu s 1. točko tega obvestila.

  Vračilo svežih izdelkov je možno v roku 24 ur od nakupa in le v primeru težav s kakovostjo izdelka.

 4. Pomoč pri nakladanju
  Strankam, ki potrebujejo pomoč pri nakladanju velikih in težkih tehničnih izdelkov v njihov avto, z veseljem pomagamo. Za pomoč se obrnite na informacije.
 5. Nakupovalne vrečke
  Ob nakupu lahko na blagajni kupite nakupovalno vrečko E.Leclerc oz. za vrečko plačate kavcijo. Na informacijah jo kasneje lahko zamenjate za novo oz. vrnete in vam vrnemo kavcijo v obliki dobropisa ali v gotovini. Vse odpadne nakupovalne vrečke recikliramo.
 6. Recikliranje in zbiranje odpadnih materialov
  Obvezujemo se, da v naši trgovini vzamemo nazaj vsak star elektroaparat in vse male in velike gospodinjske aparate. Nakup ni pogoj za oddajo starega elektroaparata oz. malega ali velikega gospodinjskega aparata. Oddaja starih aparatov je možna le v količinah, ki so običajna za eno gospodinjstvo. V našem centru lahko odlagate tudi odpadne materiale:

  • baterije,
  • sijalke,
  • akumulatorje,
  • prazne kartuše za tiskalnike (v okviru akcije društva Rdečih noskov).

  Zbiralnik za baterije se nahaja na informacijah. Za odlaganje ostalih odpadnih materialov se za pomoč obrnite na naše osebje na informacijah ali prodajalce na ustreznih tehničnih oddelkih.

 7. Komuniciranje s strankami
  Na vsako vaše vprašanje, ki se nanaša na naš center E.Leclerc, na vsako vašo pritožbo, predlog ali pohvalo odgovorimo v roku osmih (8) dni.
 8. Brezplačna dostava
  Hipermarket E.LECLERC vam zagotavlja brezplačno dostavo po vsej Sloveniji vseh aparatov in sezonskih tehničnih izdelkov v vrednosti višji od 300 EUR v roku 72 ur. V kolikor je znesek nakupa aparatov oz. sezonskih tehničnih izdelkov nižji od 300 EUR, je za dostavo v Ljubljani in okolici v oddaljenosti do 15 kilometrov od centra E.Leclerc potrebno doplačati 15 EUR, za kraje, oddaljene več kot 15 kilometrov od centra E.Leclerc, pa 30 EUR.
  V primeru večjega povpraševanja po storitvi si pridružujemo pravico do dostave v daljšem roku.
  Za vse dodatne informacije in dogovor o dostavi se lahko obrnete na vašega prodajalca.
 9. Brezplačna manjša popravila tekstilnih izdelkov
  Na vašo razpolago je na oddelku tekstila sedem kabin za pomerjanje, od tega ena za invalide ter prijazna hostesa, ki bo prevzela vaše naročilo za popravilo tekstilnih izdelkov.
 10. Priprava večjih naročil
  Po naročilu vnaprej pripravimo večja naročila in razne jedi oz. izdelke na oddelkih delikatese in toplega kotička, mesnice, slaščičarne in pekarne ter ribarnice.
  Za naročilo se obrnite na prodajalca na posameznem oddelku oz. lahko naročilo oddate po elektronski pošti na naslov info@rudnidis.si. Naročilo je potrebno oddati najmanj 48 ur pred želenim prevzemom naročila.
 11. Dodatne storitve
  • poštni nabiralnik pred vhodom,
  • dva bankomata znotraj centra,
  • brezplačni darilni papir (na informacijah) za zavijanje izdelkov, ki so bili nakupljeni v naši trgovini,
  • razvijanje fotografij in izdelava foto daril.
 12. Nakupovanje na obroke z BanKreditom

  Za nakupe na oddelku tehnike hipermarket E.Leclerc ponuja vsem polnoletnim državljanom Slovenije, ki so stranke katere koli banke ali hranilnice (imetniki osebnega računa) in imetniki debetne kartice BA MAESTRO, storitev BanKredit.
  BanKredit je kratkoročni kredit v višini od 166,92 € do 1.250,00 € z odplačilno dobo od 3 do 24 mesecev in najnižjim obrokom 20 € (višina kredita pa lahko znaša največ 90% izdanega računa).
  Najem BanKredita je omogočen v trgovini, za kar ni potreben ne obisk banke ne potrjevanje dokumentacije pri delodajalcu.
  Za pridobitev kredita potrebujete le vaš veljaven osebni dokument, davčno številko in zadnje tri originalne bančne izpiske ali potrdila ZPIZ-a oz. vlogo za posredovanje podatkov, ki jo lahko pridobite pri svoji matični banki. Prikazati je potrebno prihodke iz naslova plače ali pokojnine v minimalni višini 460 € mesečno. Znesek odplačujete v mesečnih obrokih preko trajnega naloga z osebnega računa. Ob najemu kredita preko terminala POS poravnate del zneska nakupa (najmanj 10%) ter stroške odobritve in zavarovanja kredita. Kreditno pogodbo podpišete takoj in prevzamete kupljeno blago, v kolikor je kredit odobren s strani banke. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na vašega prodajalca ali oddelek informacij.
 13. Možnost plačila s plačilnimi in kreditnimi karticami:

  • BA Maestro,
  • Mastercard/Eurocard,
  • Visa,
  • Visa Electron,
  • Activa,
  • Karanta.